Magamról

Lantos Zsuzsának hívnak. Vagyok anya, feleség, gyermek, testvér, barát, tanár, jógaoktató, tanítvány. Harmóniát és örömet szeretnék teremteni önmagamban és magam körül. Folyamatosan törekszem, hogy a tudatosság fényét minél mélyebben megtapasztalhassam, és szeretnék tenni azért, hogy azt mások is megélhessék önmagukban. Utamon a legfőbb kísérőim: a családom, a jóga és a meditáció.

Kedvenc idézeteim, egyúttal hitvallásaim:

„Töltsd meg a világodat derűvel és harmóniával, és akkor a Mennyországban élhetsz már most!” (Louis Evely)

 „Az élet végtelenül jobb, szebb, vidámabb, elragadóbb és káprázatosabb, mint amilyennek hisszük. Legnagyobb feladatunk, hogy összetörjük a félelem és a szomorúság képét és ujjongó örömben, rendíthetetlen belső békében éljünk!” (Louis Evely)

 „Ebben a világban nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat, nagy szeretettel.” (Teréz Anya)

„Magunkban teremthetjük meg a változást, amelyet a világban látni kívánunk.” (Mahatma Gandhi)

„Nyomorúságossá vagy gyönyörűségessé tehetjük az életet – attól függően, hogy hogyan gondolkozunk és hogyan kommunikálunk.” (Marshall Rosenberg)

„Túl a jóról és a rosszról alkotott nézeteken van egy rét. Ott találkozom veled.” (Rumi XIII. századi perzsa, szufi költõ)

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>